Fogászati szolgáltatásaink

Minden fogászati szolgáltatás egy helyen

Fogpótlás Budapest belvárosában, az V. kerületben

A fogászati rendelőnk alapelve szerint cél a saját fogak megőrzése. Ennek érdekében korszerű alapanyagokat használunk a fogtöméshez, melyeknek hála a természetessel azonos összhatás érhető el. A gyökérkezelés szintén egyfajta lehetőséget kínál a saját fogak minél további megőrzésére. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor a fog olyan szinten károsodott, hogy annak eltávolítása és a fogpótlás kínálja az egyetlen megoldást.

Az időben elvégzett fogpótlás fontosabb, mint gondolná!

A tapasztalatok szerint sokan hajlamosak a pótlást elhanyagolni, ez pedig nem csak esztétikai, hanem egyéb szempontokból sem a legjobb döntés. Az érintett területen beindulhat a csontleépülés, de romolhat a hangképzés és a beszéd érthetősége is. A foghiány a szomszédos fogakra szintén hatással van, hiszen azok idővel meglazulhatnak. A hiányzó fogak miatt csökkenő rágóképesség pedig az emésztésre is befolyással van. Egyértelmű tehát, hogy a fogpótlás nemcsak esztétikai de egészségügyi célokat is szolgál.

Fogpótlás lehetőségei

Fogpótlás korona segítségével

Nem ritka, hogy a fog olyan mértékben sérült, hogy ott fogtömés vagy például fogbetét sem alkalmazható már. Ilyenkor a fogkorona alkalmazása az ideális választás. A nagymértékű szuvasodás éppen úgy indukálhatja a kezelést, mint az, ha a fogak között nagyobb rések láthatóak, vagy kuszán állnak azok. A többféle alapanyagból elérhető koronák ma már megbízhatóan alkalmazhatóak. Korábban gyakran jártak együtt az alatta levő fog romlásával a nem megfelelő illeszkedésből kifolyólag. A Smile Expert által alkalmazott korona nem okoz allergiás bőrelváltozásokat, gyulladásokat, és esztétikai szempontból is garantáltan beváltja a hozzá fűzött reményeket. A régi koronák cserélése kapcsán is megéri a megbízható fogpótlás Budapest népszerű rendelőjében.

Fogászati híd a fogpótlásban

Míg a korona egyetlen fogra készül, addig a fogászati híddal több fog hiánya is – szó szerint- áthidalható. A híd pillérei lehetnek egészséges fogak, de akár implantátum is beültethető ilyen céllal. Ha szeretnénk elkerülni az ép fogak lecsiszolását, akkor az implantátum alkalmazása kitűnő választásnak bizonyul. Ilyenkor nem csak strapabíróbb megoldás születik, hanem a csontsorvadás is elkerülhető.

Fogpótlás Budapest: a fogászati implantátum a leginkább korszerű megoldás!

Mint korábban már említettük, a fogpótlás Budapest korszerű rendelőjében az implantátum beültetésével is kombinálható. Egy-egy hiányzó fog pótlásakor szintén szerephez jut a napjainkban leginkább elterjedt fogpótlási módszer. Akár teljes körhíd is felhelyezhető 6 implantátumon nyugodva, így tulajdonképpen a teljes foghiány gond nélkül áthidalható, s így elkerülhető a kivehető fogsor alkalmazása. A Smile Expert életre szóló garanciát vállal a beültetett implantátumokra.

Műfogsor, a végső megoldás?

A műfogsorral kapcsolatban sokaknak a kivehető fogsor és az általa jelentett kényelmetlenség jut eszükbe. Tény viszont, hogy napjaink modern technológiákat alkalmazó rendelőjében a teljes fogsor pótlása is korszerű anyagokkal, technológiával történik, ezzel a páciens életminőségének javítását megcélozva. A Smile Expertnél a kivehető fogpótlásra 10 év garancia jár.

Ha az összes, vagy majdnem az összes fog hiányzik, akkor mindenképpen a műfogsor kínálta lehetőségekben érdemes gondolkodni. A fogsorok között létezik rögzített, kivehető, vagy a kettő kombinálása is. A rögzített műfogsornál az implantátumokon nyugszik. A természetes harapás-érzést adja vissza, és nincs szükség a ragasztásra sem. Az Ön számára ideális műfogsor megtalálásában fogorvosaink teljes körű segítséget nyújtanak.


Megtervezzük és megvalósítjuk álmai mosolyát! Minden fogászati szolgáltatás egy helyen, mosolytervező, fogorvos, fogtechnikai labor, szaktudás.